dilluns, 28 d’octubre del 2013

Presentació del blog Apunts Digitals

Qué és Apunts Digitals?

Apunts Digitals és un blog creat per a realitzar un exercici de l’assignatura de Posicionament Web del Màster de Gestió de Continguts Digitals que estic realitzant a Universitat de Barcelona i Universitat Pompeu Fabra.

En aquest blog, a part de realitzar l’exercici, aniré afegint, mitjançant entrades, els aspectes més rellevants de les assignatures a les que estic assistint.

Tot i que normalment jo prenc nota amb el mètode tradicional de paper i bolígraf, el nom escollit, apunts digitals, respon a la nova tendència de compartir a la xarxa recursos educatius que poden ajudar a ampliar coneixements, establir debats i en definitiva aprendre.

A partir dels exercicis realitzats, la bibliografia aportada i els punts claus recollits en les classes, aniré fent un recorregut dels aspectes més rellevants del que estic aprenent des d'un punt de vista personal i amb un cert toc d'humor.

Espero que us sembli interessant aquest recull i aneu seguint els apunts digitals personalitzats. Els vostres comentaris sempre seran benvinguts !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada